PANNONHALMA PANORÁMÁS, KÖZPONTI, NYUGODT RÉSZÉN CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Pannonhalma
  • Alapterület: 181 m²
  • Szobaszám (nappalival): 6 szoba
  • Irányár: 84 900 000 Ft
  • azonosító: M110523

Hirdető adatai

  • Ingatlan 4 You Kft.
  • www.i4you.hu
  • Győr, BajcsyZsilinszkyE. U.72
  • Telefon: +36-20-9-966-669 ; +36-20-36-44-444
  • Kapcsolattartó: Csörnyei Tamás
  • Mobil: 06-20-9-966-669
  • csornyei.tamas@i4you.hu

Az ingatlan leírása

Pannonhalma, legkedveltebb utcájában, 744 m2-es telken elhelyezkedő, 1989-ben épült, 139,5 m2-es, két nappali, plusz négy szobás lakóterülettel, ezenkívül 42 m2-es alagsorral, 30 m2-es garázzsal, 25 m2-es terasszal rendelkező, APÁTSÁGRA ÉS SOKORÓI DOMBSÁGRA panorámás lakóház eladó.
Ár: 84 900 000,-Ft
Érd.: 06-20/9-966-669

A lakóház Pannonhalma talán legkedveltebb, átmenő forgalomtól mentes nyugodt, kiépült utcájában helyezkedik el. Az ÉK-i utcafront irányába az Apátságra, a DNY-i udvari irányába pedig a Sokorói dombságra nyílik kilátás.
A központi elhelyezkedésnek köszönhetően, minden ami a hétköznapi élethez szükséges (bevásárlás, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi ellátás, okmányiroda, autóbusz/vasúti megálló, kávézó, étterem, stb.) kellemes, rövid sétával megközelíthető.
A 38-as falszerkezetből, szilárd alapokra épült vasbeton gerendás födémszerkezettel rendelkező épület kifejezetten jó statikai állapottal rendelkezik. Mivel a ház 1989-ben épült és a vegyes tüzelésű kazán mellett gázkazánnal is rendelkezik, ezért minden feltétel adott a 2024 nyarán induló Otthonfelújítási támogatáshoz, aminek kereténben 3 mFt vissza nem térítendő, valamint 3 mFt 0%-os hitel vehető igénybe energia korszerűsítési fejlesztésekre, 1 mFt önerővel.
A ház 2020-ban esett át az utolsó felújításon.
A lakóház főként nagycsaládosok számára, vagy több generáció együttélésére nyújt ideális megoldást.
A földszinten található egy nappali, egy fürdőszoba, egy WC, egy konyha és egy étkező. Az étkezőből közvetlenül megközelíthető egy DNY-i tájolású nagy terasz, mely ideális helyszínt biztosít kerti ünneplésekhez, vagy családi vacsorákhoz.
A két beállós fűtött garázs fölötti eltolt szinten két hálószoba található, míg a tetőtérben további két hálószoba helyezkedik el. Mindkét hálóhoz tartozik egy-egy gardrób. Emellett az emeleten található egy fürdőszoba, egy WC és egy nappali, a fiatalabb generáció számára.
A részletes helyiség lista és az alaprajzok a fotók között láthatók.
A pinceszinten található a kazánház (egy éves vegyes tüzelésű 35kW-os kazán és egy 35kW-os gázkazán), tárolóhelyiségek, valamint egy műhely, ami akár hobbi szobának, kondi teremnek is alkalmas.
A földszinten és a tetőtérben 1-1 hűtő-fűtő klíma került beépítésre, továbbá a pincében található a villanybojler, illetve egy vízlágyító berendezés.

Pannonhalma, festői természeti adottságokkal rendelkezik, emellett a több mint 1000 éves Apátság hagyománya, kultúrája, gasztronómiája ez idáig is vonzotta mind a turistákat, mind azokat, akik ebben az ideális lakó környezetben kívántak letelepedni, Győrtől 20 km-re. Ahol minden adott egy nyugodt élethez, egy kisvároshoz méltó infrastruktúrával (bölcsőde, óvoda, iskola, uszoda, okmányiroda, orvosi ellátás (beteg ellátó központ), bevásárlási lehetőségek, éttermek cukrászdák, kávézók, stb.).
Pannonhalma adottságai és a jövőbeni fejlesztések óriási lökést adnak a településnek. Aminek eredményeként az életkörülmények javulnak, az ingatlan kereslet/árak növekednek. Pannonhalma jó befektetés!

PANNONHALMA város, észak-nyugat Magyarországon, Győr-Moson-Sopronban, a pannonhalmi kistérségben helyezkedik el, aminek a település a regionális központja. A kisváros Győr vonzáskörzetébe tartozik. A térséget fejlett gazdaság, alacsony munkanélküliség, magas átlag jövedelem jellemezi.

Statisztikai adatok:
- népesség: 3538 fő
- terület: 29,6 km2
- népsűrűség: 119 fő/km2
- lakások száma: 1305 db (2,7 fő/lakás)

További jellemzők: egyedi fűtés; fűtés: fa; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások